Терористи від початку доби чотири рази обстріляли українських бійців

Терористи від початку доби чотири рази обстріляли українських бійців

Бойових втрат внаслідок ворожих провокаційних обстрілів від початку поточної доби серед українських бійців немає

Від початку поточної доби сьогодні, 8 серпня, російсько-окупаційні війська здійснили чотири провокаційні обстріли українських позицій.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Зазначається, що близько 01.00 ночі було зафіксовано ведення вогню окупантами з гранатометів поблизу Богданівки. Також вночі та близько 06.30 ранку терористи стріляли зі стрілецької зброї – в районі Водяного.

Після 09.25 противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів поблизу Новотроїцького.

В Міноборони повідомили, що за наявною інформацією, бойових втрат внаслідок ворожих провокаційних обстрілів від початку поточної доби серед українських бійців немає.

Нагадаємо, у Маріуполі військові та волонтери попрощалися із загиблими під Павлополем морськими піхотинцями.

Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак повідомив, що четверо військових, які загинули 6 серпня під Павлополем, були обстріляні терористами із гранатомета.

Раніше у ВМС назвали прізвища загиблих під Павлополем морських піхотинців.

Як відомо, 7 серпня президент Володимир Зеленський провів нараду з силовиками через обстріл бойовиків, який відбувся в районі Павлополя, де загинули четверо українських військовослужбовців.

Зеленський повідомив, що мав розмову з Путіним.

6 серпня Зеленський закликав лідерів країн-учасниць Нормандського переговорного формату — Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель та Володимира Путіна — якомога швидше зібратися для відновлення перемовин.

«Інцидент спрямований на підрив не тільки цього перемир’я, але й переговорного процесу в цілому», - підкреслив президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: