Тимошенко показала свою реакцію на «дзвінок президента»

Тимошенко показала свою реакцію на «дзвінок президента»

Порошенко «зателефонував» Тимошенко та попросив проголосувати за нього

Робот голосом президента Петра Порошенка закликає голосувати за нього у другому турі виборів. Про це написала у Facebook лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Твоє обличчя, коли береш телефон, а там робот голосом Порошенка закликає проголосувати за нього», - написала вона.

Раніше українці почали повідомляти в соцмережах, що отримують телефонні дзвінки, в яких їм програється запис звернення Петра Порошенка. Президент України просить прийти на вибори 21 квітня і підтримати його курс.

В штабі Порошенка підтвердили, що використовують «дзвінок президента» виборцям.

Сьогодні президент України Петро Порошенко виступив зі зверненням до українського народу.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня, визначили в ЦВК. Також комісія затвердила текст виборчого бюлетеня на другий тур. Бюлетень буде сіро-блакитного кольору розміром 20 на 15 см.

Другому туру передуватиме традиційний «день тиші» напередодні. Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені все в тих же газетах – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація – тож максимум 3 червня в Україні з’явиться новий (старий) президент.

Як відомо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24%  (5 713 825 виборців), Порошенка - 15,95%(3 014 523 виборців), а Гриценка - 6,91% (1 306 411 виборців).


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: