Масштабна повітряна тривога тривала понад три години

Масштабна повітряна тривога тривала понад три години
фото: glavcom.ua

Тривога оголошувалась через ракетну небезпеку та загрозу застосування росіянами ударних безпілотників

Станом на 02:54 повітряна тривога також поширилася на Київ, Сумську, Полтавську, Хмельницьку, Житомирську та Чернівецьку області. О 06:30 почались відбої повітряної тривоги.

Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку та загрозу застосування росіянами ударних безпілотників в областях, де оголошена тривога.

О 02:35 тривогу оголосили у Полтавській і Сумській областях. Повітряні сили попередили, що у Полтавській області є загроза застосування ворогом ударних БпЛА. О 03:11 тривогу також оголошено у Тернопільській та Івано-Франківській областях. О 03:44. Чернігівська область - повітряна тривога. О 04:10 тривогу оголошено у Рівненській та Львівській областях. Повітряні сили повідомили про загрозу застосування росіянами ударних БпЛА у цих областях. О 04:30.  Повітряні сили повідомили про відбій ракетної небезпеки у Вінницькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях. О 04:35 тривогу оголошено у Волинській області. За даними Повітряних сил, є загроза застосування окупантами ударних безпілотників.

Масштабна повітряна тривога тривала понад три години фото 1

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: