У справі Шеремета відбувся слідчий експеримент: відео

У справі Шеремета відбувся слідчий експеримент: відео
Андрій Антоненко перебуватиме під вартою щонайменше до 8 лютого 2020 року

Слідчі хочуть провести слідчий експеримент саме сьогодні, попередивши адвокатів за годину до слідчої дії

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідчі проводять слідчий експеримент з підозрюваним Андрієм Антоненком.

Про це повідомив адвокат Масі Найєм в Facebook.

«Прямо зараз, з порушенням норм КПК, намагаються провести слідчий експеримент із Андрієм Антоненком. Справа в тому, що протягом останніх тижнів адвокати Андрія подають клопотання про знайомлення з матеріалами справи. Такі клопотання слідчий ігнорує. Вже завтра буде ухвалу суду, якою суддя зобов’язує слідчих ознайомити адвокатів з матеріалами справи», - написав він.

Він зазначив, що слідчі хочуть провести слідчий експеримент саме сьогодні, попередивши адвокатів за годину до слідчої дії.

«Тому вони викликали адвоката з БПД. При тому, що у Андрія щонайменще три адвоката. Маю надію, що адвокати Андрія вже виїхали на місце», - зазначив Найєм.

Раніше повідомлялося, що адвокат підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко Влад Добош 2 січня отримав повідомлення про проведення слідчого експерименту у справі.

Нагадаємо, підозрюваного у причетності до вбивства Шеремета Андрія Антоненка арештували до 8 лютого 2020 року. 

Також суд заарештував на два місяці волонтерку і лікаря Юлію Кузьменко.

Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, наполягала на публічному висвітлені цього процесу і висловила готовність пройти поліграф.

Також 13 грудня суд обрав запобіжний захід для військовослужбовця Яни Дугарь – цілодобовий домашній арешт. Вона буде під арештом до 08.02.2020 року. Суд зобов’язав її здати паспорти, а також утриматися від спілкування зі свідками. 

За версією правоохоронців, на основі проведених експертиз, закладала вибухівку під авто Шеремета – Кузьменко, а допомагав їй – Антоненко.

Також слідство вважає основним мотивом убивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

Детальніше читайте у матеріалі «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: