Вбивство Старицького: Кожара вийшов із СІЗО під заставу

Вбивство Старицького: Кожара вийшов із СІЗО під заставу
Леонід Кожара вийшов на волю 
Фото: Громадське

Колишній міністр вніс 2 млн грн застави, щоб вийти із СІЗО

Ексміністр закордонних справ Леонід Кожара, якого підозрюють в умисному вбивстві колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, вніс 2 мільйони застави.

Про це повідомила донька загиблого екскерівника телеканалу «Інтер» Катерина Старицька.

«Кожара вніс заставу та вийшов на свободу», — написала Старицька.

screenshot_1_24

Місяць тому, 15 квітня, дружину Леоніда Кожари Марину Козерод, яку підозрюють у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, відпустили під особисте забов’язання.

Раніше, 10 квітня поліція оголосила підозру дружині Леоніда Кожари у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Зазначимо, на суді у справі Кожари його дружина заявила про причетність до вбивства екс-гендиректора «Інтера». За словами адвоката, Марина Козерод нібито намагалася відібрати пістолет у Старицького.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивств

 Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: