З «Борисполя» госпіталізували українку з підвищеною температурою, яка повернулася з Італії

З «Борисполя» госпіталізували українку з підвищеною температурою, яка повернулася з Італії

Українку госпіталізували у київську лікарню

Українку, яка прилетіла з Італії, направили до лікарні. Про це повідомив речник прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, у громадянки України, яка прибула з Італії, не виявили коронавірусу.

«Цю громадянку виявили на одному з рейсів, який прилетів із Італії. Її передали медпрацівникам. Вона була направлена до одного з медзакладів у Києві. Наскільки мені відомо, то це ГРВІ звичайна», – заявив Демченко.

Він також наголосив, що з 25 лютого перевірку на температурний скринінг було проведено для 160 тисяч громадян, які прибули в Україну.

Раніше голова Національної служби цивільного захисту Італії Анджело Борреллі підтвердив інформацію про інфікування громадянки України коронавірусом. Він заявив, що українка перебуває в лікарні у некритичному стані.

Як повідомлялося, міністрка охорони здоров'я Зоряна Скалецька повідомила, що Україна отримала від ВООЗ тест-системи, яких вистачить на понад 900 зразків.

Також нагадаємо, що вже чотирьох громадян України – членів екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess госпіталізовано із коронавірусною інфекцією до лікарень Токіо. Стан їхнього здоров'я задовільний. Інші громадяни України продовжують перебувати на борту лайнера Diamond Princess, поінформували в МЗС.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: