Через значні руйнування в Одесі вимкнули електроенергію у всіх споживачів

Через значні руйнування в Одесі вимкнули електроенергію у всіх споживачів
Через значні руйнування в Одесі вимкнули електроенергію у всіх споживачів, крім критичної інфраструктури
фото з відкритих джерел

Вночі ворог атакував енергетичну інфраструктуру Одещини

В Одесі через масштаби руйнувань енергоінфраструктури завдані ударами дронів 10 грудня вимкнули світло у всіх споживачів. Електроенергія є лише на об'єктах критичної інфраструктури. Про це повідомили у ДТЕК.

Зруйновані відразу кілька об'єктів інфраструктури. Їхнє відновлення бригадами розпочнеться після допуску від військових на об'єкт.

«Сьогодні вночі відбулася чергова атака РФ на об’єкти енергоінфраструктури в Одеській області. Зруйновано одразу кілька об’єктів. Через масштаб руйнувань енергоінфраструктури в Одесі відключено від електроенергії всіх споживачів крім критичної інфраструктури», – йдеться в повідомленні. 

Додається, що по населеним пунктам області також відбуваються екстрені відключення. Наразі ситуація в регіоні залишається складною.

Об'єднаними силами енергетиків ДТЕК Одеські електромережі та НЕК Укренерго, які працюють 24/7, намагаються якомога скоріше відновити електропостачання. 

 Повітряні сили в ніч на суботу збили 10 із 15 ворожих дронів-камікадзе над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями.

Читайте також: Олександр Харченко: Сподіваюсь, що російські енергетики опиняться у Гаазі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: