Генсек НАТО приїхав до Одеси (фото)

Генсек НАТО приїхав до Одеси (фото)

Столтенберг прибув з візитом до Одеси

Фото: Twitter Дмитра Кулеби

Столтенберг виступить у Національному університеті «Одеська морська академія»

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у середу, 30 жовтня, прибув до Одеси.

Про це в Twitter повідомив віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

«Радий вітати генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга та Північноатлантичну раду в Одесі!» - написав Кулеба, опублікувавши фото з генсеком НАТО.

Як відомо, Столтенберг та представники країн-членів Альянсу відвідають кораблі 2-ї постійної протимінної військово-морської групи НАТО № 2 (SNMCMG2). У порту Одеси в рамках патрулювання у Чорному морі перебуватимуть чотири кораблі Альянсу з Болгарії, Італії, Румунії та Іспанії.

Також генсек Альянсу має виголосити промову в Національному університеті «Одеська морська академія».

31 жовтня у Києві Столтенберг головуватиме на зустрічі комісії Україна-НАТО за участі президента Володимира Зеленського. У цей день генсек НАТО виголосить промову у Верховній Раді.

Також Столтенберг і посли НАТО зустрінуться з головою українського парламенту Дмитром Разумковим, міністром закордонних справ Вадимом Пристайком та міністром оборони Андрієм Загороднюком.

Засідання Комісії Україна – НАТО розпочнеться у Києві 31 жовтня о 9:30.

Об 11:00 відбудеться спільна зустріч з пресою Столтенберга і Зеленського. Виступ генсека НАТО у парламенті запланований приблизно на 11:50.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: