«Моя рідна Україна, я так скучила»: скандальна Лобода підтвердила концерт в Одесі

«Моя рідна Україна, я так скучила»: скандальна Лобода підтвердила концерт в Одесі
Співачка Світлана Лобода вже тривалий час живе і виступає в Росії
Фото: VK Fest

Лобода пообіцяла влаштувати для шанувальників грандіозний вечір зі спекотними танцями й хітами

Українська співачка Світлана Лобода, яка тривалий час живе і виступає в Росії, анонсувала концерт в Одесі 14 серпня в Ibiza Beach Club. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Лобода пообіцяла влаштувати для шанувальників грандіозний вечір із запальними танцями й хітами. Лобода також планує представити в Одесі свій новий трек під назвою Allo.

«Моя рідна Україна! Я так скучила! Шалено рада анонсувати довгоочікуваний концерт в Одесі, який відбудеться 14 серпня в Ibiza Beach Club. Обіцяю, на вас чекає грандіозний вечір із запальними танцями, улюбленими хітами й, звичайно, прем'єрами», – написала скандальна співачка.

aa33a47-dsc1254

Раніше повідомляли, що одіозна Лобода готується до виступу в Києві. Її посилено охороняють (фото)

Як відомо, українські співачки Світлана Лобода, Maruv (Анна Корсун), Soyana (Яна Соломко), а також співак Макс Барських виступили на великому концерті в Санкт-Петебурзі Big Love Show.

Нагадаємо, що російські артисти продовжують спокійно гастролювати регіонами України, пропонуючи українцям «посередній» репертуар з країни-агресорки, на який, як не дивно, тут також є попит. Зокрема, в Києві відбувся концерт Олександра Ревви (сценічний псевдонім – Артур Пірожков).

Додамо, що відома українська співачка Таїсія Повалій, яка нещодавно жила і будувала кар'єру в Росії, повернулася в Україну.

Також нещодавно скандальна співачка Ані Лорак прилетіла в Україну та прогулялася вулицями Києва.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: