На фронті загинув одесит Юрій Глодан, сім’ю якого минулоріч вбила російська ракета

На фронті загинув одесит Юрій Глодан, сім’ю якого минулоріч вбила російська ракета
Юрій Глодан зі своєю донькою Кірою
фото: Facebook / Yury Glodan

23 квітня 2022 року російська ракета забрала в Юрія тримісячну доньку, дружину й тещю

У боях за Україну загинув військовий Юрій Глодан. У квітні 2022 року російська ракета в Одесі вбила його родину –тримісячну доньку, дружину й тещу. Трагічну звістку 5 листопада повідомив колега Юрія, співвласник проєкту Make My Cake, Олександр Яковенко у Facebook.

«Юра – чоловік, батько, воїн, пекар та колега у проєкті Make My Cake, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської», – розповів Олександр.

На фронті загинув одесит Юрій Глодан, сім’ю якого минулоріч вбила російська ракета фото 1
фото: Oleksandr Yakovenko / Facebook

Колега загиблого нагадав, що 23 квітня 2022 року російська ракета зруйнувала житловий комплекс «Тірас» в Одесі. Трагедія відібрала життя членів сім’ї Юрія – тримісячної Кіри Глодан, дружини Валерії та тещі Людмили.

«Він вчинив, як гідний чоловік української нації, – пішов у ЗСУ , спочатку АЗОВ , потім 3-тя штурмова. Сьогодні ми дізналися, що він загинув, захищаючи свою країну. Світла памʼять, людина з великим серцем», – написав Олександр.

Нагадаємо, що 23 квітня 2022 року російська ракета влучила в будинок сім'ї Глодан. Загинули тримісячна дівчинка, її мама та бабуся. Тато, Юрій Глодан, у цей час пішов у магазин. Після трагедії він приєднався до ЗСУ.

Читайте також: Хвилина мовчання: згадаймо 3-місячну Кіру Глодан, її маму та бабусю, які загинули в Одесі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: