Нікуди не тікав: хворий на коронавірус одесит звинуватив владу у брехні

Нікуди не тікав: хворий на коронавірус одесит звинуватив владу у брехні
Максим Головкін, у якого підтвердили коронавірус

Головкін стверджує, що самоізолювався відразу після повернення додому

Інфікований Covid-19 житель Одещини Максим Головкін, що недавно прибув зі США в Україну, у якого підтвердили коронавірус, стверджує, що самоізолювався відразу після повернення додому. В цей же день через погане самопочуття звернувся до лікарів, однак вірус COVID-19 з першого разу у нього не знайшли. Позитивний результат показав другий експрес-тест, і то не відразу.

Про це він повідомив у себе в Instagram.

Раніше повідомлялося, що інфікований Covid-19 житель Одещини, що недавно прибув зі США в Україну, не бажає лікуватися в Одеській інфекційній лікарні. Він самовільно покинув медустанову, підписавши документ про самоізоляцію у передмісті Одеси - селі Фонтанка Лиманського району.

«В ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що я, знаючи про своє зараження коронавірусом, мало не спеціально не дотримувався умови карантину. З урахуванням того, що це є абсолютною брехнею, хочу надати реальну інформацію. Я прилетів до Києва 13.03. рейсом Австрійських Авіаліній № 661. Хочу зазначити, що весь політ і все подальше пересування я перебував в масці. В аеропорту мене забрав мій родич, з яким я машиною поїхав в Одесу», - написав Головкін.

Він розповів, що по дорозі відчував себе погано і по приїзду в місто відразу поїхав зробити знімок легенів.

«Знімок показав легку форму пневмонії, і я відразу попрямував в інфекційну лікарню. Там у мене взяли мазки на коронавірус, двічі виміряли температуру, яка була 36.7, послухали легені фонендоскопом і сказали, що хрипів немає. Мені призначили лікування і запропонували на вибір: самоізоляція або госпіталізація. Я вибрав самоізоляцію і дотримувався її на всі 100%. Мій родич забрав мене до свого гостьового будинку (саме його адресу я повідомив в лікарні, за якою я перебував насправді в зв'язку з карантином, і де ми були абсолютно ізольовані від усіх, а не фальшиву адресу, як повідомляють ЗМІ). Також я залишив свій контактний номер, за яким мене можна було знайти в будь-який час доби», - зазначив хворий.

.png_86

«14.03. ми знову поїхали в інфекційну лікарню з проханням провести експрес-тест. Нам сказали, що тестів немає, і, що нам повідомлять, коли вони з'являться. 18.03. зі мною зв'язалися з інфекційної лікарні і повідомили, що з'явилися експрес-тести. Ми відразу ж виїхали, я здав тест, мій родич наполіг на тому, щоб його теж протестували, так як він був моїм єдиним контактом. Обидва тести показали відсутність вірусу, про що видали офіційні довідки, які я додаю. Тільки після отримання висновку про відсутність вірусу, я відправився до себе додому. Сьогодні раптом стало відомо, що мій тест, який відправили до Києва, показав позитивний результат. Протягом 12 днів у мене жодного разу не піднімалася температура, тим не менше я продовжував знаходитися на самоізоляції. З огляду на це і розуміючи серйозність ситуації, я здам ще один тест і продовжу самоізоляцію до отримання його результатів», - написав Максим і прикріпив як доказ довідку.

snimok-1

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: