Юні одеські танцюристи стали переможцями міжнародного фестивалю в Словенії

Юні одеські танцюристи стали переможцями міжнародного фестивалю в Словенії

У виступах брали участь творчі колективи з України, Словенії, Ізраїлю та Польщі.

Творчий колектив «Сюрприз» Одеського будинку дитячої та юнацької творчості «Домінанта» став переможцем Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сузір'я моря - сонце, молодість, краса» в словенському місті Піран. Про це повідомив департамент інформації міськради.

Виступи проходили в місцевому театрі «Тартіні». Учасники середньої та старшої групи ансамблю (від 11 до 16 років) виконали номери в номінаціях сучасної та естрадної хореографії. Крім того, учасниця старшої групи Анастасія Варбанец представила сольні номери.

Згідно з рішенням журі, колектив «Сюрприз» був визнаний переможцем в номінаціях «Сучасна хореографія» та «Естрадна хореографія». Дипломи та кубки переможцям вручав мер міста Піран Пітер Боссман.

XVI Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Сузір'я моря - сонце, молодість, краса» проходив під патронатом мерій м.Піран (Словенія), г.Ліптовскій Мікулаш (Словаччина), XVI району м Будапешта (Угорщина), м.Одеси (Україна), а також Національної Всеукраїнської музичної спілки (м.Київ), Національної академії мистецтв України (м.Київ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: