Аваков, Шустер та Комаровський зробили інтригуюче фото зі зброєю в руках

Аваков, Шустер та Комаровський зробили інтригуюче фото зі зброєю в руках
Учасники фото останнім часом критикували президента Володимира Зеленського
фото Арсен Аваков/Facebook

Спільна світлина політиків та журналістів викликала жваве обговорення у соцмережах

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розмістив неоднозначне фото у товаристві відомих людей. Усі присутні на фотографії тримають середньовічну зброю у руках. Разом з Аваковим позують: еспрем’єр-міністр Володимир Гройсман, журналісти Дмитро Гордон та Савік Шустер, а також відомий лікар Євген Комаровський.

«Так-так, це саме те, про що ви подумали…», – підписав фото Аваков.

Усі присутні в кадрі тримають у руках холодну зброю та позують на фоні вогнища. Вони ніби натякають, що готові братися до роботи та змінювати стан справ у державі.

Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Савік Шустер зібрав усіх своїх колег і друзів у Литві для святкування свого 69-го дня народження. А з ретро-зброєю політики та публічні люди фотографувалися у Тракайському замку. Також у Литві проходив форум «Майбутнє демократії».

Зазначимо, напередодні українці відзначили День гідності і свободи, а Києві відбулися протести під Офісом президента. На Майдані патріоти розгорнули банер із Зеленським та Єрмаком та написами «Їхня брехня принижує. Захистимо нашу гідність».

Нагадаємо, в ефірі токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» генерал-полковник ЗСУ Василь Бурба повідомив, що наказ керівнику розвідувального відомства Міноборони України перенести операцію із захоплення «вагнерівців» надійшов від президента Зеленського. Проте він не особисто його надав, а через делеговану особу главу Офісу президента Андрія Єрмака.

До слова, раніше Комаровський визнав, що президент Петро Порошенко був би ефективнішим управлінцем і назвав помилкою рішення публічно підтримати Володимира Зеленського на виборах 2019 року.

Як повідомлялося, ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що президент України Володимир Зеленський «потрапив у пастку», з якої «дуже важко вийти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: