Військові записали звернення до Віктора Павлика, який втрапив в скандал зі спецперепусткою

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

ЗСУ потролили співака, який катався на камеру з дружиною Південним мостом

Українські військові виклали в мережу відео, в якому знатно підкололи співака Віктора Павлика, який потрапив недощавно в гучний скандал.

@fg_show Перехватили челендж Віктора Павліка ) #міст #павлік #південний ♬ оригінальний звук - FG SHOW

Нагадаємо, дружина співака Віктора Павлика на своїй сторінці в соцмережі виклала допис, який збурив шанувальників артиста. Катерина Репяхова показала відео, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві. Швидко їдуть, бо мають спецперепустку. Військові показали свою реакцію у промовистому ролику.

«Ей, Павлику, бачиш, їдемо Південним мостом. Не кожному це доступно. І їдемо, до речі, без пропуску, правда в Бахмут, але нічого!», – каже за кадром хтось із військових. «Передайте це Віктору Павлику. Не будь, як Павлик», – йдеться в повідомленні під дописом.

Південний міст у Києві закритий з літа минулого  року. Рух цією ділянкою дозволено лише для спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також для автівок зі спецперепустками. Їх видає Київська міська військова адміністрація.

Раніше «Главком» писав, що журналісти поспілкувалися із джерелами у КМДА та Київській міській військовій адміністрації, а також із військовими, щоб з’ясувати, яким чином артист Віктор Павлик міг отримати спецперепустку, через яку він потрапив у скандал.

Номер перепустки Віктора Павлика, за інформацією співрозмовника видання ВВС, збігається із серією перепусток, виданих одному з благодійних фондів. Як цей документ потрапив до співака – це питання, яке зараз з'ясовують поліцейські, які вилучили в артиста перепустку.

Читайте також: Єфросиніна зробила гнівну заяву з приводу свого арешту в Росії: Здригнулася ж#па Кіркорова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: