Боксер Тарас Шелестюк дав коментар напередодні бою найближчої ночі

Боксер Тарас Шелестюк дав коментар напередодні бою найближчої ночі
Тарас Шелестюк трохи переважив Луїса Альберто Верона
Фото із соцмереж

Українець розраховує, що 2020-й буде початком його сходження

Непереможний український боєць напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (17-0, 10 КО) сьогодні, 31 січня вночі за київським часом поб'ється проти Луїса Альберто Верона (18-1-2, 9 KO). За словами Шелестюка, він має намір здійснити в 2020 році прорив.

«Верон – жорсткий хлопець, який хоче створити собі ім'я. Думаю, що це буде цікавий поєдинок, оскільки він бажає зарекомендувати себе після перемоги, здобутої два тижні тому. Цей рік буде важливим. У мене був чудовий період в українській олімпійській збірній. Я добре показав себе на любительському рингу. Тепер я планую все довести в профі.

Останнім часом я бився нечасто. Деякі суперники знімалися з боїв, але я завжди тренувався в залі, постійно був готовий до поєдинку. Я був у рингу з відомими бійцями на кшталт Реджіса Проґрейса. Не все залежить від боксерів, є й інші речі. Але я роблю свою роботу.

Як любитель я проводив по три-чотири бої в місяць. У профі все по-іншому. Я все ще можу змінюватися. Я як і раніше насолоджуюся тренуваннями і походами в зал. Мені подобається битися, в останніх боях я виглядав добре.

Мені пощастило виступати в особливій аматорській команді з Ломаченком і Усиком. Олександр, можливо, був найвеселішим чоловіком у команді. У залі необхідно сміятися і отримувати задоволення від своєї роботи. Я бажаю цьогоріч провести три або чотири бої», - сказав Шелестюк порталу The Ring.

Під час вчорашнього зважування Шелестюк виявився трохи важчим за суперника – 66,580 кг проти 66,315 кг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: