Букмекери прогнозують, що цього року «Золотий м’яч» не змінить власника

Букмекери прогнозують, що цього року «Золотий м’яч» не змінить власника
Рекордсменом за кількістю "Золотих м'ячів" може стати Ліонель Мессі, який вже має п'ять таких нагород

Ім’я кращого футболіста Європи у 2019 році оголосять вже сьогодні

Сьогодні ввечері буде оголошено переможців премії «Золотий м'яч»., яка назве ім’я найкращого футболіста року в Європі. Довгі роки престижна нагорода діставалася або Мессі, або Роналду, але в минулого року цю традицію порушив хорват Лука Модріч. На думку букмекерів,  йомвірність, що нині почесна нагорода знов змінить власника досить не висока. 

Ще на початку осені фаворитом на отримання «Золотого м'яча» вважався гравець «Ліверпуля» і капітан збірної Нідерландів Вірджіл ван Дейк, коефіцієнт на перемогу якого становив 1,3 пункти.

Однак останнім часом шанси голландця стали стрімко танути, а місце фаворита почів аргентинський нападник Ліонель Мессі, який близький до того, щоб додати шосту нагороду  в список своїх досягнень. На сьогодні букмекерські компанії  дають на перемогу аргентинця коефіцієнт 1,08, що відповідає ймовірності 90%.

Впевненість букмекерів заснована на інсайдерській інформації: кілька днів тому в мережу потрапив документ, який нібито містить підсумки голосування за володаря «Золотого м'яча».

 


.jpg_20 Той самий список, ніби-то результатів голосування за петендентів на нагороду

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: