Чи відберуть «Верес» і «Зоря» очки у претендентів на чемпіонство. Анонс 26-го туру Прем'єр-ліги

Чи відберуть «Верес» і «Зоря» очки у претендентів на чемпіонство. Анонс 26-го туру Прем'єр-ліги

П'ять матчів відбудуться у суботу, 7 квітня, а закінчиться тур у понеділок у Львові

«Верес» – «Шахтар»

Неймовірна щільність у турнірній таблиці Групи 1 постійно дається взнаки: третя команда має 38 балів, четверта 37, п’ята та шоста – по 33. П’ятими наразі йдуть саме рівняни, перебуваючи у бінарному становищі: з одного боку, вони досі зберігають шанси на «бронзу», з другого – ризикують не вийти у єврокубки. Тобто їм треба брати очки. Як і «Шахтареві».

Відсторонення: немає –немає.

«Динамо» – «Зоря»

Цього сезону кияни та луганці зустрічалися двічі, забивши сумарно 13 м’ячів: спочатку у Запоріжжі була фантастична нічия 4:4, а потім у столиці драматична перемога господарів поля з рахунком 3:2. Невідомо, чи буде «голепад» і цього разу, та передумови наявні: у «Динамо» досі значні проблеми з усією задньою лінією, а у «Зорі» четверо відсторонених.

Відсторонення: немає – Сілас, Луньов, Опанасенко, Юрі.

«Чорноморець» – «Олімпік»

«Олімпік» все ще у комфортному становищі головного претендента на Трофей престижу від УПЛ (шість залікових пунктів до «Олександрії»). «Чорноморець» наблизився до прірви... Адже одесити вже на три бали відстають від «Сталі», насамперед через те, що ще не вигравали цьогоріч.

Відсторонення: Чорній – немає.

ФК «Олександрія» – «Сталь»

Підопічні Костова першим же поєдинок 2018-го довели, що не збираються здаватись, набираючи очки, де можуть. Натомість підопічні Шарана, як можна здогадатися, вже готуються до наступного сезону, помалу награючи нових виконавців. Саме поразка 0:2 від «сталеварів» 17 лютого остаточно позбавила олександрійців шансів на Групу 1 другого етапу.

Відсторонення: немає – Г. Грачов, Мисик.

«Ворскла» – ФК «Маріуполь»

«Битва за шість балів». Минулого туру полтавці знову не перемогли, хоча за грою один заліковий пункт із «Вересом» слід визнати прийнятним для них рахунком. Азовці, показавши якісний футбол із «Динамо», все ж програли. Результат у цій зустрічі передбачити складно. Можна хіба що спрогнозувати мінімальну кількість голів.

Відсторонення: Кулач, Сапай – Дедечко.

«Карпати» – «Зірка»

У попередньому турі кропивничани не виграли, зате здобули важливий заліковий пункт, львів’яни, натомість, показали чи не найзмістовнішу гру у поточному чемпіонаті. За наслідком цього «зелено-білі» та «жовто-червоні» мають очковий паритет у таблиці, з усіх сил намагаючись віддалитись від зони вильоту. Може, у понеділок хтось віддалиться більше.

Відсторонення: немає – Загальський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: