Чинний чемпіон MotoGP Марк Маркес хоче виграти «потрійну корону»

Чинний чемпіон MotoGP Марк Маркес хоче виграти «потрійну корону»
Марк Маркес
Фото: LAT Images

Іспанець націлився на командну перемогу у Валенсії

Чемпіон світу 2018 року Марк Маркес хоче виграти командний залік для своєї команди HRC, що дозволить Honda, яка вже стала переможницею у Кубку конструкторів, здобути цього сезону «потрійну корону» та повторити тріумф, котрого японський виробник досяг минулого року.

Попри те, що він вже приніс додому сьомий титул чемпіона світу серед гонщиків і дозволив Honda також перемогти у Кубку конструкторів MotoGP, іспанець має намір виграти у Валенсії «потрійну корону», для якої наразі бракує перемоги HRC у командному заліку.

Іспанець також прагне збільшити кількість своїх перемог цього року. Якщо він виграє фінальну гонку сезону, з 10-ма перемогами результат сезону-2018 стане його другим кращим роком у прем’єр-класі після 2014 року, у якому він піднімався на першу сходинку подіуму 13 разів.

«Зараз ми дуже близькі до перемоги у командному заліку. Ми зробимо все можливе, щоб привезти додому «потрійну корону», яка дуже важлива для нас і для Honda, і зробить завершення цього сезону ідеальним», - сказав гонщик.

Маркес намагатиметься провести вікенд зосереджено та намагатиметься не втрачати концентрації до вівторка, коли почнуться перші офіційні післясезонні тести 2019 року.

«Я не хочу втратити цей імпульс, або те, як я їду зараз, тому я намагатимусь залишатися зосередженим протягом усього вікенду та боротимусь за перемогу у неділю», - пояснив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: