Цього разу «Зоря» навряд чи створить проблеми «Динамо». Анонс матчу 26-го туру Прем'єр-ліги

Цього разу «Зоря» навряд чи створить проблеми «Динамо». Анонс матчу 26-го туру Прем'єр-ліги
Фото: Футбол 24

Луганська команда ослаблена через втрату відразу семи футболістів

«Динамо» виграло чотири останні матчі чемпіонату та тримається на відстані шести очок від «Шахтаря». Переможна серія розпочалася якраз з камбеку проти «Зорі», де рятівними стали подачі Циганкова.

У минулому турі кияни були близькими до втрати очок у Маріуполі, але вдалий вихід Шапаренка з лави запасних приніс столичній команді позитивний результат.

Тоді Олександр Хацкевич не розраховував на низку легіонерів, у яких були дрібні пошкодження. Наразі ж практично всі вони зможуть з'явитися на полі – у лазареті «Динамо» залишився тільки Кадар, а Сидорчук ще не повернувся в загальну групу.

Знову через конфлікт з наставником, скоріше за все, не потрапить у заявку Хачеріді, також досі незрозумілою залишається ситуація з Мораесом.

«Зоря» у попередньому турі не зуміла створити проблеми «Шахтарю». Луганці викладалися, але були відчутно слабшими та не мали жодних шансів зачепитися за один пункт. У підсумку «чорно-білі» втратили проміжне третє місце.

Поєдинок з «гірниками» вдарив не лише по турнірному становищу «Зорі», Юрій Вернидуб зазнав тотальних кадрових втрат. Самовіддана гра проти лідера першості призвела до карток і подальшої дискваліфікації Опанасенка, Юрі, Сіласа та Луньова. Сваток на початку зустрічі отримав травму, яка вибила його з гри на три тижні. Андрієвський і Тимчик точно не зіграють через умови орендних угод з «Динамо».

Таким чином, у «Зорі» випали сім гравців основної обойми, навіть стартового складу. Утворилися дірки в обороні й у центрі півзахисту.

Навряд чи «чорно-білі» у такому стані зможуть нав'язати боротьбу віце-чемпіону. «Динамо» повинно перемагати, і перемагати впевнено, а не так, як у попередній зустрічі з луганцями.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко – Кендзьора, Бурда, Шабанов, Пиварич – Ротань – Циганков, Буяльський, Гармаш, Вербич – Бєсєдін.

«Зоря»: Лунін – Гордієнко, Чечер, Прийма, Чеберко – Харатін, Бабенко – Караваєв, Фопала, Громов – Кочергін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: