Динамівець Попов - про епічний підкат проти Мораєша: Проти іншого зіграв би так само

Динамівець Попов - про епічний підкат проти Мораєша: Проти іншого зіграв би так само
Денис Попов проти Жуніора Мораєша - уже більше ніж фрагмент
Фото - Іван Вербицький

Денис каже, що справа не в персональній нелюбові

Оборонець команди київського «Динамо» Денис Попов в інтерв'ю Роману Бебеху для YouTube-каналу «Бомбардир» розповів про епізод, який став для прихильників команди одним із символічних. То коли в рамках 1/8 фіналу Кубка України торік жорстко зіграв проти нинішнього нападника «Шахтаря» Жуніора Мораєша, котрий раніше виступав за «Динамо». Цей кадр вже навіть нанесений на популярну серед прихильників киян футболку з надписом «Fatality».

«Я зазвичай так граю. Підібрався момент, стрільнуло в голові, що треба так зробити. Це звичайний ігровий момент, не ставлюся до Мораєша упереджено. Якби інший футболіст був на його місці, так само зіграв би», - зазначив Попов.

Мораеш грав в «Динамо» з 2015 по 2018 рік, після чого не став продовжувати контракту з киянами і перейшов у «Шахтар». Більшість футболістів «Динамо» розцінило перехід форварда до табору принципового суперника як зраду, внаслідок чого деякі гравці відмовилися тиснути Жуніору руку перед парою очних матчів з «Шахтарем».

Матч «Динамо» - «Шахтар» у рамках 1/8 фіналу Кубка України відбувся в жовтні минулого року. Кияни здобули мінімальну перемогу (2:1), вирішальний гол в екстратаймі забив саме Денис Попов.

Згодом «Динамо» обіграло «Олександрію» в чвертьфіналі Кубка України (1:0), а в півфіналі команда Олексія Михайличенка зустрінеться з першоліговим «Минаєм».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: