Дива розтяжки: українські красуні-синхроністки показали, як тримають форму, не виходячи з хати (відео)

Дива розтяжки: українські красуні-синхроністки показали, як тримають форму, не виходячи з хати (відео)
Українські синхроністки входять до світової еліти
Фото - Instagram Єлизавети Яхно

Титуловані майстрині синхронного плавання тримаються у тонусі

Карантин змушує українських спортсменів підтримувати форму, хто як може. Звісно, легше тим атлетам, яким не потрібне спеціальне спорядження чи великий простір. Або басейн і колективна робота, як у випадку з майстринями синхронного плавання. В нинішніх умовах дівчатам доводиться викручуватися розтяжками й розмаїтими вправами з загально-фізичної підготовки у хатніх умовах.

Скажімо, відео своїх тренувань поділилася прима українського синхронного плавання, чотириразова призерка чемпіонатів світу Єлизавета Яхно. Допомагає їй, сидячи на плечі, папуга.

А сестрам Марині та Владиславі Алексіївим, які на торішньому чемпіонаті світу здобули разом із Яхно та Яною Наріжною, Катериною Резник, Анастасією Савчук, Мартою Фединою і Аліною Шинкаренко бронзу в технічній програмі групових вправ, трохи веселіше, бо карантин вони відбувають спільно. Відповідно й тренуються, витанцьовуючи, теж. 

А це – комплекс вправ від чемпіонки світу і Європи з артистичного плавання Анастасії Савчук.

Нагадаємо, що в нещодавньому своєму інтерв’ю тренерка збірної України з синхронного плавання Світлана Саїдова розповіла, що в умовах карантину вона з дівчатами працює через конференц-тренування над розробкою нових програм та над психологічною стійкістю спортсменок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: