Друга ліга. «Дніпро-1» у центральному матчі туру обіграв «Металіст 1925». Інші результати

Друга ліга. «Дніпро-1» у центральному матчі туру обіграв «Металіст 1925». Інші результати
Фото ФК «Металіст 1925»

Дніпровський клуб узяв гору в принциповому протистоянні над основним конкурентом

За підсумками групових турнірів визначаються не лише володарі перепусток до першої ліги, а й учасники додаткового матчу за звання найсильнішої друголігової команди.

Для цього, передусім, треба випередити всіх у своїй групі, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

І якщо футболісти «Агробізнесу» зуміли далеко відірватися від свого найближчого переслідувача – «Прикарпаття», то ву групі Б точиться запекла боротьба за лідерство між «Дніпром-1» і «Металістом 1925».

Ось чому для розподілу місць на фініші дуже багато важило очне протистояння команд, яких розділяли тільки два пункти. Більшість фахівців розцінювали вище шанси господарів, які здобули вже вісім перемог поспіль.

Поєдинок не викликав ажіотажу, на трибунах зібралося 4000 уболівальників. До перерви частіше контролювали м’яч господарі, проте швидкий гол їм оформити не вдалося, хоча Єгор Чегурко двічі пробивав із вигідної позиції. Дніпряни вийшли вперед лише на 34-й хвилині, коли після розіграшу стандартного положення Сергій Логінов виграв верхову дуель, і м’яч після його удару рикошетом від штанги влетів до сітки.

Господарі більше награли на перемогу, і тепер вже на п’ять очок випереджають слобожанців, зробивши важливий крок до «золотого» матчу з переможцем іншої групи.

56232

Що ж до суперництва команд у групі А, то дербі у Хмельницькому («Поділля» – «Агробізнес» – 0:4) відвідали 1800 уболівальників. Гостям із Волочиська вдалося схилити шальки терезів на свою користь лише в другому таймі.

Відразу після перерви Віталій Груша відкрив рахунок, і це вибило з колії представників обласного центру. Підопічні Андрія Донця без особливих зусиль довели справу до розгрому, а невгамовний Віталій Груша оформив дубль.

Здавалося, що не буде відкрито рахунок до перерви й у Моршині, де «Скала» приймала «Прикарпаття». Але іншої точки зору дотримувався капітан гостей Володимир Боришкевич, який на 45-й хвилині підступним ударом здалеку змусив капітулювати воротаря господарів Олега Білика.

А у другому таймі нагадав про себе лідер нападу «Прикарпаття» Ігор Худобяк, який з близької відстані підкоригував політ м’яча до сітки, зробивши собі відмінний подарунок до дня народження. Підопічні Володимира Ковалюка знову перемагають «Скалу» без особливих зусиль, не дозволивши їй вже в третьому очному протистоянні забити бодай гол престижу.

643_04

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: