Футболіст Пердута розповів, чому дружина з радістю взяла його прізвище

Футболіст Пердута розповів, чому дружина з радістю взяла його прізвище
Ігор Пердута та його чудова родина
Фото - соцмережі

Захисник «Ворскли» Ігор Пердута розповів про своє прізвище

Футболіст дав розлоге інтерв’ю виданню Полтавщина-Спорт, де торкнувся не лише спорту, але й життєвих питань. Одне з головних - стосувалося його незвичайного прізвища.

Футболіст до свого прізвища ставиться з самоіронією й в жодному разі не комплексує, ба більше - воно допомогло йому розвинути чудове почуття гумору:

«Без жартів не обходилося і в дитинстві, і в дорослому футболі. Але мені щастило з людьми — з мого прізвища ніхто не сміявся злостиво. Всі «підколи» завжди були дружніми і добрими, і спрямовувалися на те щоб підняти настрій, а не щоб з мене покепкувати. Я ж розумію, що саме слово «пердута» доволі кумедне, і якби я сам почув таке прізвище, я б посміхнувся. Ви ж напевно чули, як мене партнери прозивають на полі: «Пердя» чи «Пердюня». І жодного разу це не було якоюсь образою. Прізвище не приносить мені жодного дискомфорту».

Також футболіст розповів, чому дружина погодилася взяти це прізвище собі. Виявилось, що таким чином вона позбулася свого, яке було ще строкатішим: «Вона велика молодець. Я сам здивувався, якщо чесно, як легко вона його взяла. Вона ще так здивовано в мене запитувала: «Тю, а яке ще прізвище я маю брати?». Зрештою, в неї дівоче прізвище Москаль», - розповів з посмішкою футболіст.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: