Футболісти білоруського клубу провели акцію протесту супроти затримання їх гравців ОМОНом (відео)

Футболісти білоруського клубу провели акцію протесту супроти затримання їх гравців ОМОНом (відео)
Гравці клубу «Крумкачи» перед кубковим матчем
Світлина - The Insider

На клуб «Крумкачи» чиниться неабиякий тиск

Футболісти першолігового білоруського клубу «Крумкачи» вийшли на поле у кубковому матчі проти мінського «Динамо» у футболках з надписом «Мы супраць ґвалту» — на знак протесту проти затримання і побиття їхніх двох футболістів мінським ОМОНом.

Гравців НФК «Крумкачи» Сергія Козеку і Павла Рассолька затримали на акції протесту 30 серпня. Вони перебувають у Ленінському РУВС.

За інформацією футбольного клубу, спортсмени не брали участі в протестах. Вони просто поверталися з тренування разом з тренером команди Олександром Белінським.

Спортсмени пройшли кордони міліції, проте на них напав ОМОН, футболістів затримали і побили. Козеку і Рассолька звинувачують у нападі на співробітників міліції.

Між тим, після стартового свистка матчу з мінським «Динамо» одноклубники затриманих гравців віддали м’яч суперникам і просто стали плескати у долоні. Це тривало 100 секунд, після чого гра відновилася.

Раніше футболісти клубу «Крумкачи» вийшли на матч у футболках з надписом «Мы з народам», після чого отримали погрози від національної федерації футболу.

Цікаво, що в самому матчі Кубка проти мінського «Динамо» «Крумкачи» у рамках 1/16 фіналу Кубка Білорусі здобули сенсаційну перемогу 2:0.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: