Хачеріді заробив абсурдне вилучення в Білорусі, через яке його команда програла (відео)

Хачеріді заробив абсурдне вилучення в Білорусі, через яке його команда програла (відео)
Абсурдне вилучення Євгена Хачеріді обернулося для його команди поразкою
Фото - ФК «Динамо» (Брест)

Життя не вчить Євгена нічому

У центральному матчі п'ятого туру чемпіонату Білорусі «Вітебськ» переміг з рахунком 1:0 чинних чемпіонів, брестське «Динамо».

Матч гості завершували вдев'ятьох. Спершу на 73-й хвилині друге попередження отримав камерунський хавбек чемпіонів Кікі Ґабі.

А ключовий епізод матчу трапився на 85-й хвилині. Воротар брестців Павло Павлюченко випередив бразильського нападника господарів Дієґо Каріоку і забрав м'яч до рук. Але український стоппер «Динамо» Євген Хачеріді, котрий опікав форварда суперників, у ситуації, коли гострота була вичерпана, навіщось вдарив Каріоку з розвороту. Не надто сильно, але Дієґо підіграв, картинно впав. Суддя вказав на позначку, показавши Хачеріді червону картку.

Румун Іон Ніколаеску пенальті реалізував і приніс «Вітебську» мінімальну перемогу.

Зауважимо, що крім Хачеріді в основі «Динамо» вийшло ще двоє українців - Олександр Нойок відіграв весь матч, а Артем Мілевський був замінений на 77-й хвилині. У складі переможців усі 90 хвилин відіграв ще один наш земляк Максим Каленчук.

Після п'яти турів «Вітебськ» має десять очок і очолює таблицю разом зі «Слуцьком», котрий вчора переміг солігорський «Шахтар» українського тренера Юрія Вернидуба. Брестське «Динамо» з сімома очками йде десятим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: