Харлан знайшла бойфренда собі до пари – обранець фехтувальниці теж олімпійський медаліст

Харлан знайшла бойфренда собі до пари – обранець фехтувальниці теж олімпійський медаліст
Ольга та Луїджі з'явилися разом у Лозанні на щорічному конгресі Міжнародної федерації фехтування (FIE)

Нещодавно пара вперше з’явилася на публіці разом

Чемпіонка Олімпійських Ігор, володарка повного комплекту олімпійських нагород, шаблістка Ольга Харлан, потроху відкриває таємниці свого особистого життя. Нещодавно найтитулованіша фехтувальниця країни  офіційно з’явилася на публіці зі своїм бойфрендом.

.jpg_27 Українська чемпіонка не встояла перед блакитнооким італійським красенем

На церемонію вручення нагороди, кращої жінки-шаблістки світу, Ольгу супроводжував відомий італійський шабліст Луїджі Самеле. Таким чином пара підтвердила те, про що фанати давно здогадувалися – у колег по цеху роман! Вперше про стосунки двох зірок фехтування заговорили після поста Ольги на День святого Валентина цього року. Дівчина опублікувала у соцмережах свою фотографію і відзначила на ній Самеле. Після того Харлан більше не повідомляля про своє особисте життя підписникам, а от Луїджі, не триває секретів і нерідко викладає спільні фото з коханою у сторіс.

1_06Гарна інтернаціональна пара фехтувальників поки не часто ділиться спільними фото

Відзначимо, що італійський красень теж відома персона у фехтувальному світі – на рахунку 32-річного Луїджі бронза олімпійських ігор 2012 року, здобута в Лондоні  у командних змаганнях з шаблі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: