Кохана динамівця Попова - про Love story і третю людину на інтимному фото

Кохана динамівця Попова - про Love story і третю людину на інтимному фото
Денис Попов із коханою Анастасією
Скрін-шот

Стосунки між Денисом та Анастасією закрутилися півтора роки тому

Настя Гладун, кохана оборонця команди київського «Динамо» Дениса Попова в інтерв'ю Роману Бебеху для YouTube-каналу «Бомбардир» розповіла, за яких обставин зачарувала одного з найталановитіших футболістів країни.

За словами самого Попова, познайомилися вони «там, де всі зараз знайомляться» - в Instagram. Причому Денис, який на той момент ще був гравцем динамівського дублю, написав Анастасії першим.

«Разом ми уже рік і чотири місяці, - каже Настя. - Зустрічалися, потім поступово почали разом жити. Тепер переїхали і живемо повноцінно, завели собачку».

Також пара розповіла про фото з відпочинку, яке наробило стільки галасу в Мережі. На ньому - Анастасія фотографує себе з Денисом у дзеркалі, а на задньому плані на ліжку видно чиюсь руку.

«Нехай собі летять меми, то наші друзі, ми компанією відпочивали. - каже Попов. - Лежала людина, відпочивала. Я ж не буду перед кожним виправдовуватися, хто це».

Врешті, Денис сказав, що на ліжку був ще один чемпіон світу-2019 серед молоді Сергій Булеца.

«То вийшло випадково, - згадує Анастасія Гладун. - Ми просто збиралися на пляж і я кажу: «Давай сфоткаємося». А там уже на задньому плані відпочивали».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: