Лопес: Олімпійське золото Ломаченко вигравав завдяки корупції в AIBA

Лопес: Олімпійське золото Ломаченко вигравав завдяки корупції в  AIBA
Минулої неділі Теофімо Лопес нокаутував Дієґо Маґдалено
boxingscene.com

Найкращий проспект 2018 року розкидається гучними заявами

Перспективний 21-річний легкваговик Теофімо Лопес, який розраховує вже в одному з найближчих боїв здобути титул чемпіона світу, заявив в інтерв'ю радіо SiriusXM Boxing, що вважає чемпіона WBA Василя Ломаченка переоціненим боксером, а його досягнення на професійному та аматорському ринзі не заслуговують на особливу увагу.

«Я не фанат Ломаченка, - зізнався Лопес. - Не бачу в ньому нічого такого вже особливого. Вважати його найкращим незалежно від вагової категорії просто смішно. Він весь час перемагав суперників, які прийшли з легших вагових категорій. Його занадто переоцінюють».

Лопес також вважає, що дві золоті олімпійські медалі Ломаченка не мають особливої цінності через корупцію в аматорському боксі. «Ви всі знаєте ситуацію з AIBA, - сказав він. - Те, що відбувалося на Олімпійських іграх, було просто за гранню».

На думку Лопеса, якщо йому доведеться зустрітися з Василем Ломаченком, він зуміє розвіяти ауру непереможності українського боксера. Однак бій з українцем перестав бути для нього ідеєю фікс. «Я нікого не боюся, - заявив Лопес. - Але в кінцевому підсумку нашою метою є не Ломаченко, а чемпіонські пояси. Однак чемпіонські пояси зараз у Ломаченка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: