«Мені надходили смертельні погрози»: Нульовий паціент з НБА перевиховався

«Мені надходили смертельні погрози»: Нульовий паціент з НБА перевиховався
Баскетболіст нині вважає себе рятівником від коронавірусу
Фото - НБА

Ще на початку березня Руді Гобер глузував над пандемією

Французський центровий клубу НБА «Юта Джаз» Руді Гобер, який став першим гравцем Ліги з позитивним результатом на SARS-CoV-2, за місяць пройшов усі стадії заперечення й нині вважає коронавірус страшною загрозою людству. Ба більше, на думку француза, Ліга поступила дуже мудро, коли однієє з перших призупинила змагання.

Щоправда, за здобуту мудрість Гоберу довелося сплатити велику ціни - громадське засудження, власне - хворобу, а також - погрози.

«Мені надходили смертельні погрози, - цитує Гобера The Salt Lake Tribune. - Я був на передовій всього цього, мені багато чого надходило, але в той же час я був щасливий, що, можливо, зміг врятувати тисячі і тисячі життів і захистити багатьох людей від зараження. Комісіонер НБА відмінно попрацював, відразу призупинивши чемпіонат. Коли ми оглянемося на це через 20 років, ми будемо дуже раді, що це сталося».

Гобер став нульовим паціентом - першим гравцем НБА з позитивним тестом на коронавірус. Після цього 12 березня сезон в Лізі був припинений. За кілька днів до того, як стало відомо про позитивний тест француза на COVID-19, Гобер публічно жартував з приводу всесвітньої паніки, демонстративно обмацавши всі мікрофони на прес-конференції. Також він міг заразити кількох свої одноклубників та фанатів. Пізніше Гобер вибачився за свою поведінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: