Меркантильний футболіст Білий покаявся за співпрацю з окупантами

Меркантильний футболіст Білий покаявся за співпрацю з окупантами
Максим Білий - нова зірка сільського клубу

Колись перспективний й потенційно зірковий футболіст Максим Білий нині працевлаштувався у клуб «Рух» з села Винники. Там йому добре платять

Вихованець «Шахтаря» і чемпіон Європи U-19 опинився у команді епатажного олігарха  на мінімалках Козловського після кількох літ понівірянь по різним клубам, де талановитий гравець не зумів розкрити свій талант.

Падіння ж почалось в Росії, до держави-окупанта Максим Білий поїхав заробити грошенят. Цей факт футболіст визнав у інтерв'ю офіційному сайту ПФЛ.

«У мене був варіант з поверненням до «Зорі», але я прийняв інше рішення. Досі вважаю це найбільшою помилкою в своїй кар’єрі. Думаю, що суттєво втратив в часі, грошах та у всьому іншому», - коротко говорить про свій період в московсько-махачкалінському клубі «Анжі» Білий. Українець півроку грав у Росії в 2017 році.

При цьому він більше шкодує про втрачені гроші, а не про те, що грав у країні, війська якої в цей час вбивали українців й плюндрували його батьківщину.

Нині ж Білий прагне отримать новий старт на Львівщині. А ще більше - гроші. Про що прямо й говорить в інтерв’ю: «Скажу чесно, довго боявся та вагався. Так, були варіанти в УПЛ, але сумніваюсь що отримував би зарплатню та задоволення від футболу в тій команді. Думаю, що за спортивною складовою «Рух» зобов’язаний виходити до УПЛ, але невідомо як складеться ситуація в зв’язку з усім відомими подіями».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: