На рівненському стадіоні «Авангард» обвалилася частина трибуни

На рівненському стадіоні «Авангард» обвалилася частина трибуни
Привіт з минулої епохи
Фото - НК «Верес»

Халтура часів СССР внесла корективи у реконструкцію стадіону

Під час реконструкції арени робітники знайшли на західній трибуні сліди неякісної роботи при будівництві стадіону у часи СССР.

Було вирішено провести демонтаж цієї частини стадіону. Демонтаж почали 20 березня, повинні були продовжити 23 березня, але 22-го частина трибуни впала сама.

Директор компанії «Фіалка», яка проводить реконструкцію, зауважив, що ці роботи довелось виконати через неякісну роботу при будівництві стадіону в часи СРСР (мурування без перев’язки та армування).

«Ми провели демонтаж в пiдтрибунних приміщеннях цегляних перестiнок та підлоги, відповідно до реконструкції за проектом. Цей сектор замокав завжди, навіть після реконструкції 2009 року. Після виявленого руйнування була скликана комiсiя: управління капітального будівництва, проектанти, ми. Ухвалили рішення демонтувати цю аварійну частину трибуни. Почали роботи у п'ятницю, а в понеділок мали продовжити. Але у неділю відбулося саморуйнування.

Далі проектанти мають провести додаткове обстеження всієї трибуни та ухвалити разом із замовником рішення, що робити далі».

Нагадаємо, що арена є відомим довгобудом. При цьому вартість реконструкції постійно зростає. Раніше місто планувало збудувати стадіон за 200 млн. гривень, проте на початку грудня вартість головної арени обласного центру зросла ще на 82 млн. 



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: