У Хмельницькому зібралися будувати Льодовий палац вартістю 285,5 мільйонів гривень

У Хмельницькому зібралися будувати Льодовий палац вартістю 285,5 мільйонів гривень
Хмельницький зробив заявку на те, щоб стати знаковим у хокеї та фігурному катанні містом
Фото - Студвей

Завершити будівництво Льодового палацу в Хмельницькому планують до 31 грудня 2024 року

Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради 24 березня оголосило тендер на будівництво Льодового палацу на вул. Прибузькій, 7/3А очікуваною вартістю 285 млн 443 тис. гривень.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Будівля Льодового палацу складатиметься з двох поверхів. У центральній частині першого поверху буде розташовано двосвітловий зал з льодовою ареною та трибуна для глядачів на 450 місць.

Також на першому поверсі розмістять: вестибюль для глядачів з входами до залу, каси, гардеробні, камери схову, туалети для відвідувачів, адміністративні приміщення, роздягальні для команд, тренерські, кімнати суддів, медичні кімнати, технічні, допоміжні та підсобні приміщення.

Другий поверх займуть: фойє для глядачів з додатковими входами до трибун залу, буфети, туалети, зал для конференцій, зали спеціальної фізичної підготовки, допоміжні та технічні приміщення.

У вартість будівництва ввійде закупівля обладнання: по два комплекти тренажера Attack triangle (імітація гравця з ключкою для відпрацювання техніки володіння шайбою) і тренажера для відпрацювання вправ з дриблінгу в русі за різними траєкторіями типу «змійка»; по чотири тренажери Plyo Box для відпрацювання техніки катання з двома майданчиками і PowerSkater для відпрацювання техніки катання з двома майданчиками; чотири комплекти тренажера для катання; мультистанція на чотири персони; сидіння для стадіону та інші.

Завершити будівництво Льодового палацу в Хмельницькому планують до 31 грудня 2024 року.

Початок аукціону має відбутися 1 червня цього року.

khmelЗ розташуванням Льодової арени місто вже визначилося

Раніше зазначалося, що для будівництва об’єкту відведена земельна ділянка площею 2,5 га. Споруду Палацу можна буде використовувати для проведення повноцінних тренувань та виступів спортовців щорічно і незалежно від погодних умов; місто зможе приймати змагання з хокею, фігурного катання та інших зимових видів спорту.

За даними системи «Прозорро», у 2018 році управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконкому Хмельницької міської ради за результатами тендерів уклало три договори з виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва Льодового палацу вартістю 1,45 млн грн; проведення експертизи проекту будівництва – 117,4 тис. грн і інженерно-геологічні вишукування для будівництва Льодового палацу – 52,8 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: