«Не допустимо реваншу ворогів України», - ультрас «Карпат» висловили підтримку Стерненку

«Не допустимо реваншу ворогів України», - ультрас «Карпат» висловили підтримку Стерненку
Ультрас різних клубів підтримують Сергія Стерненка
Малюнок Андрія Єрмоленка

Карпатівці готові до рішучих дій

Слідом за ультрас київського «Динамо», які заявили про готовність мобілізуватися в разі затримання громадського активіста Сергія Стрененка, підтримку Сергієві висловили фанати львівських «Карпат».

«У зв'язку з останніми подіями у справі учасника Революції Гідності та відомого громадського активіста Сергія Стерненка ми, ультрас ФК «Карпати» (Львів), хочемо висловити йому свою підтримку та заявити про готовність взяти участь в акціях протесту у випадку подальшого свавілля певних посадових осіб, що хочуть висунути йому звинувачення в тяжкому злочині.

Усе почалося із замовлених антиукраїнськими і кримінальними елементами озброєних замахів на Сергія через його активну громадянську позицію. На життя активіста злочинці посягали тричі, а під час останнього Сергій, обороняючись від двох осіб, поранив одного із нападників, в наслідок чого той помер, а інший в той час утік.

А далі відповідні органи тривалий час, ймовірно, із подачі самих замовників, не висували комусь звинувачень до теперішнього моменту. Зараз Сергія хочуть звинуватити в умисному вбивстві. Якщо такий прецедент відбудеться, то це свідчитиме про замовний характер справи і порушення прав громадянина на захист свого життя і здоров'я. В такому випадку ми готові до активних дій на підтримку Сергія Стерненка.

Не допустимо порушення права українців на самозахист і реваншу ворогів України. Закликаємо інші фанатські рухи та громадські організації проявити солідарність та висловити свою підтримку. Наступним може бути кожен із нас!», - йдеться в заяві.

Зауважимо, що вчора активіст Роман Синіцин повідомив, що Сергієві Стерненку збираються вручити підозру і помістити в СІЗО.

«За моєю інформацією Стерненку готують підозру за 115 ст ККУ (умисне вбивство). СБУ спільно з Офісом Генпрокурора. Дедлайн 15 травня, але швидше за все це відбудеться вже до кінця поточного тижня. Вручать підозру і закриють в СІЗО. Ймовірно, там буде без права застави.

Є інформація, що це політичний договірняк з ригами, Баканова дотисли «піти по безпределу» в обмін на щось. Дуже цікаво на що. З гражданочкою Венедіктовою в принципі було зрозуміло з самого початку, цю підозру вона вимагала вручити ледве переступивши поріг кабінету на Різницькій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: