Олімпійська чемпіонка Підгрушна видала найкращий поміж українців виступ на першому етапі Кубка світу

Олімпійська чемпіонка Підгрушна видала найкращий поміж українців виступ на першому етапі Кубка світу
Олена Підгрушна доводить високий клас
Світлина - Insragram Олени Підгрушної

Олена фінішувала у спринті десятою

У фінському Контіолахті завершився перший етап Кубка світу з біатлону. Найкраще поміж українок виступила олімпійська чемпіонка Сочі-2014 Олена Підгрушна.

Сьогодні, 29 листопада, 33-річна тернополянка з одним колом штрафу стала десятою в спринті. На фініші вона програла переможниці, олімпійській чемпіонці Пхьончхана-2018 Ганні Еберґ зі Швеції хвилину і сім секунд. Еберґ, як й інші три представниці першої четвірки, стріляла чисто.

Друге місце посіла з відставанням 23,9 секунди норвежка Марте Ольсбю-Ройзеланд. Третьою стала ще одна представниця Норвегії Каролін Кноттен. Вона програла Еберґ 37,8 секунди.

Зауважимо, що переможниця суботньої індивідуальної гонки, якою відкривався поточний розіграш Кубка світу, італійка Доротея Вірер з одним колом штрафу посіла в спринті 19-те місце.

Інші українки, крім Підгрушної, виступили в спринтерській гонці непереконливо: Валентина Семеренко лише з одним промахом відстала від переможниці на хвилину і 52 секунди і стала 40-ю, Дарина Блашко з двома «махами» - 48-ю, Юлія Джима з двома промахами – 57-ма, Віта Семеренко (2) – 67-ма.

Другий етап Кубка світу з біатлону стартує 3 грудня в тому ж Контіолахті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: