Прем'єр-ліга. Графік виходу команд з відпусток і плани підготовки перед новим сезоном

Прем'єр-ліга. Графік виходу команд з відпусток і плани підготовки перед новим сезоном
Фото взяте з ФФУ

Не всі команди запланували закордонні збори

Новий сезон стартує матчем за Суперкубок України, у якому 21 липня в Одесі зійдуться чемпіон УПЛ «Шахтар» і срібний призер «Динамо».

Однак із відпустки українські гранди вийдуть далеко не першими, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Першим з представників УПЛ із відпустки 11 червня вийде новачок ліги – ФК «Львів», який посяде в елітному дивізіоні місце «Вереса». Львів'яни планують готуватися до старту недалеко від рідної домівки, у Славському.

14 червня розпочнуть підготовку «Олександрія» та «Карпати». При цьому обидва колективи запланували у тому числі й закордонні збори. Команда Володимира Шарана 25-го числа вирушить до Болгарії, звідки повернеться 9 липня. «Карпати» до 4 липня планують тренуватися в рідних стінах, а 6-го візьмуть курс на Польщу, де проведуть тижневий збір.

15 червня зберуться разом чемпіони Першої ліги минулого сезону, футболісти «Арсеналу-Київ». «Каноніри» за кордон вирішили не їхати й розбили свою підготовку до старту в УПЛ на два етапи у рідних стінах.

На наступний день після киян з відпустки вийде «Ворскла», але Василь Сачко після перших тренувань у Полтаві запропонує підопічним збір у Словенії (із 29 червня по 11 липня).

Відразу три представники України у єврокубках – «Зоря», «Шахтар» і «Маріуполь» – вийдуть із відпустки в один день, 18 червня.

«Шахтар» поїде на збір до Німеччини, де пробуде до 30 червня. Потім, 3-12 липня Паулу Фонсека готуватиме своїх підопічних до сезону на зборах в Австрії. «Зоря» до 29 червня планує дислокуватися у Запоріжжі, а з 1-го по 14 липня на луганців чекають насичені тренування у горах Словенії. Що стосується маріупольців, то перший етап підготовки до сезону, до початку липня, вони точно проводитимуть у рідних стінах.

На наступний день після «Шахтаря», 19 червня, зберуться разом футболісти київського «Динамо». Команда Олександра Хацкевича до 30 червня проводитиме збір у Києві, а 1 липня візьме курс на добре знайому для себе Австрію, де пробуде до 14 липня.

20 червня з відпустки вийдуть два колективи-дебютанти Прем'єр-ліги – «Полтава» та «Десна». Полтавці, як і чернігівці, розбили підготовку на два етапи, але обидва проведуть, імовірно, у рідних стінах.

Останніми, 21 червня, з відпустки повернуться гравці «Олімпіка». Роман Санжар спочатку готуватиме команду до чемпіонату у Києві (до 1 липня), а потім на два тижні відвезе своїх підопічних до Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: