Промоутер: бій Джошуа і Ф’юрі на 95% відбудеться на початку 2021 року

Промоутер: бій Джошуа і Ф’юрі на 95% відбудеться на початку 2021 року
Віртуальна проекція бою Джошуа - Ф'юрі очима платформи DAZN
Картинка - The Sun

Шанси, що бій за титул абсолютного чемпіона світу в гевівейті відбудеться цьогоріч, теж доволі високі

Чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO і IBF Ентоні Джошуа зустрінеться зі своїм співвітчизником, чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф’юрі, на початку 2021 року, повідомив глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Герн.

Ф’юрі в лютому здобув титул чемпіона за версією WBC, перемігши Діонтея Вайлдера. Джошуа повернув собі пояси, здобувши перемогу в поєдинку-реванші з Ентоні Руїсом. Наступним суперником Джошуа стане болгарин Кубрат Пулєв, який є обов'язковим претендентом за версією IBF.

«Бій на 95% відбудеться на початку наступного року. Напевно, Джошуа є найзручнішим в плані роботи боксером, з яким я коли-небудь зустрічався. Він готовий битися з будь-яким суперником. Джошуа дуже цікавить ідея проведення об'єднавчого бою з Тайсоном, щоб завоювати відсутній пояс.

У той же час Тайсон нікого не боїться. Він знає, що в разі перемоги над Джошуа, він стане ще більш значимою фігурою в світі боксу. Думаю, шанси на проведення цього бою в 2020 році становлять 50 на 50. А на початку 2021 - 95 проти 5 », - цитує Герна The Daily Star.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: