Титуловану українську легкоатлетку обурило перенесення чемпіонату світу через коронавірус

Титуловану українську легкоатлетку обурило перенесення чемпіонату світу через коронавірус
Ганна Касьянова засмучена, бо розраховувала виступити на зимовій світовій першості
Фото із соцмереж

Ганна Касьянова вважає, що з легкою атлетикою зараз щось не те

Чемпіонку світу-2013 із семиборства, українську легкоатлетку Ганну Касьянову обурило скасування чемпіонату світу в приміщенні, який мав відбутися в середині березня в китайському Нанкіні. Причиною рішення IAAF став коронавірус.

«Мені одній здається, що останнім часом з легкою атлетикою відбувається щось не те? – запитала своїх підписників Ганна. – З останнього: чемпіонат світу в жовтні і проведення його в Досі, де багато спортсменів страждали від кліматичних умов і не тільки. Тепер – взагалі ануляція (можна назвати і перенесення, але для всіх це не змінює сенсу, це реальна ануляція) цьогорічного зимового чемпіонату світу.

Але ж чимало країн, в яких немає загрози вірусу, готові прийняти змагання в короткі терміни. І час поки ще є. Чому ні? Чекаємо, що ж може бути далі. Всі тренувальні цикли спортсменів, їх здоров'я, амбіції і багато-багато іншого зовсім не враховуються при прийнятті рішень. Бо «спортсмен» - то головний учасник всього «спортивного руху» і чиї як не його інтереси повинні бути в пріоритеті?»

Зауважимо, що Ганна Касьянова збирається набрати форму після народження дитини і відібратися на цьогорічні Олімпійські ігри в Токіо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: