У Федерації боксу України хочуть, щоб Усик наступний бій провів у Києві на НСК «Олімпійський»

У Федерації боксу України хочуть, щоб Усик наступний бій провів у Києві на НСК «Олімпійський»

Президент ФБУ вважає Олександра одним з найкращих боксерів сучасності

У Федерації боксу України ні на секунду не сумнівався, що Олександр Усик вийде переможцем протистояння у боксерській суперсерії.

Президент ФБУ Володимир Продивус зауважив, що українцю наразі немає рівних, що він неодноразово довів у поєдинках проти найсильніших бійців, інформує офіційний сайт Федерації боксу України.

«Олександр Усик показав усьому світу, чого може досягти впевнений у собі чоловік, який ставить перед собою ціль і наполегливо до неї йде. Олександр показав всій планеті, що таке українська воля та завзятість. Пригадуючи його виступи у збірній і клубі «Українські отамани», він ніколи себе не шкодував, поважав суперників і віддавав усього себе щоденній праці на тренуваннях», - розповів очільник ФБУ.

«Усик переписав і продовжить переписувати історію світового та, безумовно, українського професійного боксу. Його перемога – це черговий показник того, що українська школа боксу по праву є однією з найкращих у світі», - пояснив Продивус.

За його словами, перемога над Муратом Гассієвим відкриває для Олександра чудові майбутні перспективи та не менш яскраві бої.

«Він сьогодні абсолютний чемпіон і по праву буде залишатися ним не один рік, якщо, звичайно, його команда не прийме рішення про перехід у хевівейт. Проте, як на мене, було б правильно провести найближчим часом захист чемпіонських поясів, скажімо, у столиці на НСК «Олімпійський». Проте, яке б рішення Олександр Усик не обрав, вже сьогодні він є одним з найкращих боксерів сучасності», - підсумував Продивус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: