Українські фігуристи Назарова та Нікітін зайняли призове місце на турнірі у Варшаві

Українські фігуристи Назарова та Нікітін зайняли призове місце на турнірі у Варшаві

Українська танцювальна пара на турнірі серії «Челленджер» стали третіми

Танцювальна пара Олександра Назарова - Максим Нікітін залишилася на третій позиції після виконання довільної програми на турнірі серії «Челленджер» Warsaw Cup, що відбувся у столиці Польщі.

За підсумками двох програм вони набрали 151.30 балів, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Після виконання короткого танцю українці також були третіми (61.82), а прокат довільного, хоча й небездоганний, дозволив їм утримати призове місце.

За своїх «Піратів Карибського моря» учні Ігоря Шпільбанда отримали 89.48 балів – 44.97 за техніку та 45.51 за компоненти.

Один бал фігуристи втратили через падіння партнера під час виконання підтримки. У цьому сегменті Назарова - Нікітін зайняли п’яте місце.

Переможцями восьмого за ліком етапу «Челленджера» у спортивних танцях на льоду стали росіяни Бетіна Попова - Сергій Мозгов із сумою балів 164.07. На другу сходинку п’єдесталу піднялися  Лоррейн Макнамара - Квінн Карпентер (США) – 160.51.

У серії «Челленджер» залишилося провести два турніри – 21-26 листопада у Таллінні та 6-9 грудня у Загребі. На обох етапах будуть представлені українські фігуристи . Зокрема, у столиці Естонії виступлять одиночники Ярослав Паніот та Анна Хниченкова, а також танцювальний дует Дар’я Попова - Володимир Бєліков.

Нагадаємо, Назарова та Нікітін стали шостими на етапі Гран-прі у Японії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: