Український волейболіст Плотницький розповів, як його обібрали на рідному кордоні

Український волейболіст Плотницький розповів, як його обібрали на рідному кордоні
Олег Плотницький повертався додому з пригодами
Фото із соцмереж

Прикордонники вже спростували свою причетність

Капітан збірної України з волейболу, догравальник найсильнішого італійського клубу «Перуджа» Олег Плотницький повернувся до рідного Хмельницького з Італії після того, як стало зрозуміло, що сезон в італійській волейбольній Серії А не продовжиться. Причому добирався Олег з пригодами. Про них він розповів навласній сторінці в «Фейсбуку».

«Маршрут мій був таким: «Перуджа-Рим» - на машині; «Рим-Мінськ» - літаком; «Мінськ-прикордонний пункт Мокрани» - знову на машині; «прикордонний пункт Мокрани-прикордонний пункт Доманово» - пішки, - взяв слово Плотницький.

Розпочав я свій маршрут о восьмій ранку, а закінчив о другій годині ночі. Те, що маршрут буде довгим, знав і це не щось нове для мене. Всі пункти маршруту, окрім останнього, подолав досить швидко, але Україна як завжди вміє виділитися.

Так як 16 березня закрили пішохідний перехід українського кордону і на авто не можна було виїхати хоча б на нейтральну територію, наші прикордонники зробили непоганий бізнес. Після того, як пройдете 1,7 км від білоруського кордону до українського, вам запропонують автобус для переїзду нашого кордону (від шлагбауму до шлагбауму 300 м). Іншого варіанту немає... За це доводиться платити 250 гривень. Щоб перейти свій же кордон і заїхати в свою ж РІДНУ КРАЇНУ і потрапити додому. Причому ціну за проїзд, як натякнув нам водій автобуса, встановлюють самі ж прикордонники.

Круто бути вдома, сумував за Україною та реально радий що повернувся. Але ж про який патріотизм ми співаємо в «Фейсбуці», коли ті, хто має трохи влади, цим користується на повну?»

Пізніше спортовець написав, що його повідомлення не залишилося без уваги: «Зі мною зв’язалися з Прикордонної служби та запевнили, що вони зробили перевірку. В ході перевірки вияснилося, що прикордонники не мають стосунку до перевізника та коштів, які водій заробляв. З цим перевізником украдений договір Ратнівською державною адміністрацією про безкоштовне перевезення людей від державного кордону за пункт пропуску. Йому за це платять гроші з державного бюджету. Ратнівська адміністрація призначила службове розслідування, та планує з ним розірвати договір. Сподіваюся, що це правда».

«Як би там не було, пройду двотижневу самоізоляцію вдома без виходу на вулицю. Всім миру та здоров’я», - підсумував усе вище сказане Олег Плотницький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: