Вдова Кобі Браянта засудила хвилю мародерства, яка накрила США на фоні акцій протесту

Вдова Кобі Браянта засудила хвилю мародерства, яка накрила США на фоні акцій протесту

«Не використовуйте невинні життя як привід для грабежу. Будьте прикладом змін, які хочете побачити»

Ванесса Брайант на тлі протестів в США опублікувала в Instagram фотографію свого покійного чоловіка Кобі Браянта в футболці «Я не можу дихати».

Масові акції протесут почалися в країні після трагічної загибелі афроамериканця Джорджа Флойда. Після затримання один з офіцерів поліції притиснув шию чоловіка до асфальту і утримував близько шести хвилин, незважаючи на благання того відпустити, тому що він не може дихати.

«Мій чоловік носив цю майку кілька років тому, і ось ми повернулися до того ж самому. «Я не можу дихати». Життя така крихке. Життя таке непередбачуване. Життя надто коротке. Давайте ділитися всі тим хорошим, що у нас є. Позбавтеся від ненависті. Навчіться повазі і любові вдома і в школі. Даруйте любов. Боріться за зміни. Не використовуйте невинні життя як привід для грабежу. Будьте прикладом змін, які хочете побачити», - написала Ванесса під знімком.

Як відомо, у десятках міст США проходять вуличні акції протесту, які почалися після загибелі афроамериканця Джорджа Флойда в ході арешту поліцейськими.

Влада обіцяла, що буде розглядати зіткнення з поліцією або погрози на адресу правоохоронців як тероризм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: