Відома біатлоністка стала заступницею голови Чернігівської обласної ради

Відома біатлоністка стала заступницею голови Чернігівської обласної ради
Ніна Петрівна Лемеш
Світлина із соцмереж

Ніна Лемеш автоматично перестане бути заступницею глави Мінмолодьспорту

Відому в недалекому минулому біатлоністку Ніну Лемеш обрали першим заступником голови Чернігівської обласної ради.

У голосуванні брали участь 33 депутати від трьох фракцій – «Рідного дому», «Слуги народу» та «Радикальної партії». Кандидатуру Ніни Лемеш підтримали одноголосно.

Нагадаємо, що Ніна Лемеш займає посаду заступниці міністра молоді та спорту. До призначення на цю посаду з 2015 по 2020 роки вона очолювала департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

3 березня Лемеш написала заяву на звільнення з посади директорки департаменту. Цьому передував конфлікт з керівником Чернігівської облдержадміністрації Андрієм Прокопенком.

Після отримання повноважень першого заступника голови облради, Ніні Лемеш доведеться залишити посаду заступниці міністра молоді та спорту.

47-річна Ніна Лемеш тривалий час була однією з провідних біатлоністок України. Вона – срібна призерка чемпіонату світу-1996 у командній гонці і бронзова призерка світових першостей 2000-го і 2001 років в естафеті. Крім того, Лемеш – чемпіонка Європи-2006 у спринті, володарка трьох срібних і двох бронзових нагород континентальних першостей.

Ніна виступала на трьох Олімпіадах (1998, 2002, 2006) і в період 1995-2007 років брала участь у 168-ми гонках Кубка світу, здобувши в них три перемоги (Наґано-1997 і Рупольдинґ-1999 – естафета, Антерсельва-1998 – спринт) і ще шість разів підіймалася на третій щабель п’єдесталу за підсумками естафет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: