Відомого українського спортсмена поранили ножем. За його життя борються лікарі (відео)

Відомого українського спортсмена поранили ножем. За його життя борються лікарі (відео)
Вадим Боярин вигравав срібло Дефлімпіади
Полтава. Спорт

Нападником теж виявився спортсмен

Пізно ввечері 24 вересня важкі поранення отримав срібний призер Дефлімпіади-2017 Вадим Боярин. Спортсмен отримав численні ножові поранення в живіт та шию і стікаючи кров’ю, пройшов близько 500 метрів до «Маркетопта», де йому перев’язали рани та викликали швидку.

Поліція затримала нападника. Ним виявився також спортсмен-дефлімпієць, майстер настільного тенісу Пилип Полтавець. За повідомленням видання «Полтавщина. Спорт», Полтавець винаймає квартиру неподалік «Маркетопта» на вул. Дмитра Коряка. Саме в цій квартирі між спортсменами стався побутовий конфлікт, який закінчився різаниною.

У результаті обидва спортсмени, мають тілесні ушкодження і порізи. Обох учасників конфлікту госпіталізовано. Вадим Боярин мав серйозніші пошкодження, і оскільки через порушення слуху та мови не міг покликати на допомогу чи викликати швидку, то прийшов у людне місце, де йому допомогли.

О 7:15 ранку нападника затримали. А стан Боярина залишається важким.

«Неспокійний вечір і важка ніч. Вихованець полтавської школи тхеквондо Вадим Боярин був важко поранений, отримав ножові поранення, втратив дуже багато крові. Лікарі зробили все можливе... Зараз він в реанімації, ми чекаємо, що протягом найближчого часу Вадим прийде до тями.

Але крові він втратив багато… Під час операції та після йому переливають кров.

Дуже прошу небайдужих про допомогу!

Потрібна кров, яку можна здати у відділенні переливання крові І міської клінічної лікарні, вул. О. Гончара, 27а, з 8:00.

Потрібні кошти для лікування, які можна перерахувати на картку мамі Вадима, 4149 4978 6269 7945 (Боярин Галина Миколаївна).

Вадим, як і його родина, з вадами слуху, тому будь-яка допомога буде важлива.

Вірю, що є полтавці, які небайдужі до чужого горя!», - написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook дружина Вадимового тренера з тхеквондо Юрія Шавиро Анна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: