Ярослава Магучих на карантині добралася до серіалів і сумує, не може зробити манікюру

Ярослава Магучих на карантині добралася до серіалів і сумує, не може зробити манікюру

Повернувшись додому з Португалії, Ярослава Магучих змушена відбувати двотижневу самоізоляцію

Фото - Instagram Ярослави Магучих

Атлетка не приховує, що вже почала нудьгувати

Віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту, легкоатлетка Ярослава Магучих розповіла, як заповнює час після повернення із затяжних португальських зборів і перебування на карантині.

«Моє – це книжки та фільми з серіалами, - каже Ярослава в інтерв’ю «Новму врємєні». - Останнє, що я прочитала — роман «Бруклін». Це моя англійська книжка, читати яку довелося довго, але воно було варте того. Люблю читати книжки. А коли днями прибиралася вдома, то дивилася фільм. Нарешті добралася і до серіалів».

Проте Магучих не приховує, що постійно знаходитися вдома їй незвично.

«Два дні ти можеш ще побути вдома, щоб без повітря, стадіону, прогулянок, але потім вже й хочеться вийти і пробігтися, - каже. - Тому, звичайно, коли в тебе активний день, то думаєш: «зараз би полежати, посидіти вдома». А коли в тебе є час, то ти нудьгуєш».

Також Ярослава розповіла, кого й чого їй на самоізоляції бракує.

«Манікюр — це окрема тема для всіх дівчат, тому що коли я поїхала на збір у Португалію на 21 день, то залишилася там на два місяці, - говорить. - Але зараз на карантині, мабуть, більш за все я сумую за рідною сестрою та хрещеницею, а також племінницею, тому що не можу з нею побачитися, а дуже хочеться. Але сподіваюся, що коли карантин та моя самоізоляція закінчаться, нарешті, я з нею побачуся та зможу потримати її і посміятися».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: