Збірна України візьме участь у першому чемпіонаті Європи з футзалу серед жінок – офіційно

Збірна України візьме участь у першому чемпіонаті Європи з футзалу серед жінок – офіційно
Фото ФФУ

Конкуренцію українкам складуть 22 команди, які боротимуть за чотири путівку у фінальну частину

Жіноча збірна України з футзалу готується виступити у кваліфікації дебютного чемпіонату Європи, яка пройде у серпні та вересні.

Минулого року УЄФА оголосив про проведення першого офіційного футзального турніру серед жіночих збірних, фінальна стадія якого за участю чотирьох найсильніших команд буде проводитися кожні два роки.

Перший розіграш відбудеться у лютому 2019-го та пройде на майданчику однієї з чотирьох команд, які потраплять до фінальної частини, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

У дебютній континентальній першості серед жінок візьмуть участь 23 збірні, а жеребкування кваліфікації відбудеться вже 5 липня.

Формат відбірного турніру, який складатиметься з попереднього й основного раундів, буде підтверджений перед жеребкуванням, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Учасники: Білорусь, Бельгія, Вірменія, Нідерланди, Іспанія, Італія, Казахстан, Литва, Молдова, Північна Ірландія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Україна, Фінляндія, Хорватія, Чехія, Швеція.

Календар

Жеребкування кваліфікації: 5 липня, Ньйон.

Попередній раунд кваліфікації: 21-26 серпня.

Основний раунд кваліфікації: 11-16 вересня.

Жеребкування фінальної стадії: поки не визначено.

Фінальна стадія: 14-17 лютого 2019 року.

У межах підготовки до кваліфікації Євро-2019 наприкінці червня тренерським штабом збірної України заплановані два виїзні спаринги з Італією. Представники суперника підтвердили, що зустрічі відбудуться у Римі.

Нагадаємо, що жіноча збірна України з футзалу отримала нового головного тренера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: