Зінченко заплакав на пресконференції, коли говорив про війну (відео)

Зінченко заплакав на пресконференції, коли говорив про війну (відео)
Зінченко розплакався під час пресконференції перед матчем з Шотландією
фото: кадр з відео

Зінченко не зміг стримати емоцій, розповідаючи про ті почуття, які відчуває перед матчем зі збірною Шотландії

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко не стримав емоцій, спілкуючись з журналістами напередодні півфіналу плейоф відбору на ЧС-2022 проти команди Шотландії.

На традиційній передматчевій пресконференції 25-річний футболіст «Манчестер Сіті» Олександр розплакався, відповідаючи на запитання журналіста про значення цієї гри.

Сашко наголосив, що в кожного українця є головна мрія – зупинити війну. А футбольна збірна зробить усе, щоб вийти на чемпіонат світу та в цей складний час подарувати українцям позитивні емоції.

«У кожного українця є головна мрія – зупинити війну. Я розмовляв з багатьма людьми з різних країн. Я розмовляв з українськими дітьми, вони нічого не розуміють, але кажуть одне: «Я мрію про те, щоб війна закінчилася». Якщо ми говоримо про футбол, то у нас теж є мрія. Ми хочемо поїхати на чемпіонат світу й подарувати ці емоції українцям у непростий час, тому що вони цього заслуговують», – сказав Зінченко.

«Ми розуміємо, що не у багатьох українців буде можливість відвідати завтрашній матч. Але я впевнений, що в Україні усі, хто матимуть можливість, будуть стежити за цим поєдинком. Ми відчуватимемо цю підтримку на 100%. Можемо багато говорити, але треба виходити на поле і там все доводити. Спробуємо завтра зробити так, щоб українці були щасливими й пишались», – додав футболіст.

У середу, 1 червня, українці та шотландці поміряються силами на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго. Переможець вийде до фіналу плейоф, де 5 червня в Кардіффі зіграє за путівку на мундіаль проти Уельсу.

Матч Шотландія - Україна розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: