Колишній зірковий гравець «Динамо» очолив «Чорноморець»

Колишній зірковий гравець «Динамо» очолив «Чорноморець»
Сергій Ковалець першу частину сезону провів на чолі одного з лідерів першої ліги
Фото - Динамо від Шурика

Сергій Ковалець став головним тренером «Чорноморця», за який грав в кінці минулого сторіччя

Колишній півоборонець київського «Динамо», «Дніпра», нідерландського «Твенте» та львівських «Карпат» Сергій Ковалець очолив першоліговий  одеський «Чорноморець».

За інформацією Футбол NEWS, фахівець вже підписав контракт з одеським клубом. Найближчим часом буде сформований тренерський штаб.

Нагадаємо, Ковалець у цьому сезоні працював з київською «Оболонню-Броварем» і тримав команду серед претендентів на підвищення, однак взимку залишив столичний клуб. На посаді наставника «моряків» Ковалець змінить Остапа Маркевича, який працював в Одесі останні півроку.

На цей момент «Чорноморець» посідає десяте місце в турнірній таблиці першої ліги.

Додамо, що уродженець Красилова на Хмельниччині Сергій Ковалець на початку 90-х років грав у київському «Динамо», з яким став чемпіоном і володарем Кубка СССР у 1990 році. Крім того, Сергій двічі ставав чемпіоном України й здобував національний Кубок зі столичною командою.

Відзначимо, що в першій Лізі залишилося зіграти 11 турів. Лідирує львівський «Рух», який випереджає луцьку «Волинь» на один бал. «Інгулець», «Минай», «Оболонь-Бровар» та «Агробізнес» відстають від львів'ян на два очки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: