Зіркова одеська шахістка захворіла на коронавірус у США

Зіркова одеська шахістка захворіла на коронавірус у США
Ірина Круш перемогла SARS-CoV-2, але це не був бліц

Ірині Круш не пощастило заховоріти на коронавірус, але пощастило захворіти не в Україні

Уродженка Одеси 7-разова чемпіонка США Ірина Круш заразилась коронавірусом SARS-CoV-2. Свою історію спортсменка розповіла в соцмережах:

«Вночі 11 березня мені стало погано. Наступного дня температура піднялася до 37,6, я трохи поспала і стало краще. Але температура не падала й трималася між 36,7 і 37. Я навіть не чула аромату кави, хоча чашка стояла у мене перед носом... 

У неділю я досить добре себе почувала і навіть вийшла на прогулянку. Але ввечері в понеділок відчула важкість у диханні. Треба було робити глибокі вдихи, щоб отримати достатньо повітря. При цьому не було симптомів лихоманки чи кашлю. 

Наступного дня у мене був урок по інтернету. Я не могла нормально говорити і робила додаткові паузи для того, щоб вдихнути повітря. Після уроку я пішла в лікарню. У мене вже не було температури, лікарі не мали пояснень мого важкого дихання, тому зробили додаткове обстеження та аналіз крові.Тоді й стало відомо, що у мене коронавірус на ранній стадії та пневмонія. 

Я провела кілька днів у лікарні, в основному, для спостереження. Тепер я вдома, п'ю таблетки. У мене немає симптомів, крім важкого дихання. Навіть якщо я просто сиджу на місці, то мені важко дихати.

Я вирішила розказати про хворобу, в про її симптоми. Можливо, це допоможе комусь визначити коронавірус на ранній стадії».

Українка сподівається, що її історія комусь допоможе виявити небезпечну хворобу, але це точно не стосується її історичної батьківщини, де нема тестів та навіть банальних масок - їх рішенням Уряду надіслали до інших країн.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: