ЗМІ: Стівенсон, якого побив у чемпіонському бою Гвоздик, вийшов з коми

ЗМІ: Стівенсон, якого побив у чемпіонському бою Гвоздик, вийшов з коми
Адоніс Стівенсон
Фото взяте з allboxing.ru

Канадець був введений у штучну кому після нокауту від українця

Канадський боксер Адоніс Стівенсон вийшов зі штучної коми, у яку він був введений після бою за звання чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у ваговій категорії до 79,38 кг з українцем Олександром Гвоздиком.

Про це повідомляє портал Allboxing з посиланням на канадські ЗМІ.

Бій відбувся у канадському Квебеку у ніч на 2 грудня і завершився перемогою 31-річного українця нокаутом в 11-му раунді. Після поєдинку Стівенсон був госпіталізований і поміщений у відділення інтенсивної терапії. Пізніше він був введений у штучну кому через можливий крововилив у мозок.

За даними джерела, Стівенсон відкрив очі та зумів поспілкуватися зі своїми рідними. Загальний стан спортсмена оцінюється як стабільний, є шанси на відновлення, проте за непідтвердженою інформацією, у нього паралізована права частина тіла.

41-річний Стівенсон не зміг в 10-й раз захистити титул чемпіона світу, яким володів з 2013 року. Він зазнав першої поразки за вісім років. В активі канадця 29 перемог (24 нокаутом), дві поразки й одна нічия.

Гвоздик вперше боксував за титул чемпіона світу. Він не знає поразок на професійному рингу – 16 перемог (13 нокаутом). Українець є бронзовим призером Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні у ваговій категорії до 81 кг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: