Ломаченко підтвердив звання найкращого: Василь розібрався з Педрасою (відео)

Ломаченко підтвердив звання найкращого: Василь розібрався з Педрасою (відео)
Фото з Instagram Василя Ломаченка

Українець і надалі залишається найкращим незалежно від вагових категорій за версією журналу The Ring

У Madison Square Garden Theater, що у Нью-Йорку у ніч на неділю, 9 грудня, в об'єднавчому поєдинку за титули «суперчемпіона» світу за версією WBA та чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі (до 61,2 кг) між Василем Ломаченком (12-1, 9 KO) і пуерториканцем Хосе Педрасою (25-2, 12 KO) була зафіксована впевнена перемога українського боксера.

Пуерториканець пішов вперед зі стартовим гонгом, але особливого успіху не здобув. Обидва бійці у першому раунді переважно намагалися дістати один одного одиночним ударом.

Приблизно та ж картина спостерігалася і у другому раунді, хіба що Педраса спробував пробивати у тулуб, щоб з часом уповільнити українця. Василь кілька разів точно дістав Хосе у голову. Обидва багато переміщалися, працювали джемами та корпусом.

dt8-apex4aatoah

Фото взяте з twitter.com/ESPNStatsInfo

Під кінець третього раунду Ломаченко провів успішну серію, викликавши захоплення трибун. Василь почав атакувати більше. Проходили окремі удари, але не більше. Педраса добре працював у захисті, бій виглядав конкурентним і у п’ятій трихвилинці. Хосе викидав вдвічі більше, а влучав у стільки ж разів менше.

Зрештою, тренер порадив українцеві більше працювати серіями. Так він і зробив у наступних раундах. Проте, Педрасі вдавалося не підставлятися під найсильніший удар. Більш того, у 10-му йому вдалося взяти раунд, кілька разів добре влучивши справа у тулуб. «Лома» цю трихвилинку «прогуляв».

А от в 11-му раунді Василю вдалося все ж зачепити противника, і після майже двохвилинного добивання Педраса таки впав на коліно. Нокдаун. Незадовго до гонгу Ломаченко відправив Хосе на настил рингу ще раз ударом у печінку.

За перерву пуерториканець відновився та відбігав фінальні три хвилини бою. Підсумок – перемога Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 119:107, 117:109, 117:109.

Відповідаючи на запитання інтерв'юера, чому бій пройшов усю дистанцію і не закінчився достроково, українець сказав, що Педраса – «дуже хороший, справжній воїн, який проробив чудову роботу», і він його за це поважає.

«Звичайно, я радий. Я став трохи ближче до моєї мети, мрії. І взагалі, хочу привітати Боба Арума з днем народження, а також подякувати команді та всім, хто прийшов мене підтримати», - сказав Ломаченко.

«Я хочу ще два пояси, - додав Василь. - І, можливо, у 2019 році ми зможемо зустрітися з Майкі Гарсією».

За словами Ломаченка, з плечем, на якому він переніс операцію, на 100% все в порядку, і проблем з ним по ходу бою не було.

За матеріалами vRINGe.com

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: